facebook_pixel
Fall Guys firar Alla hjärtans dag med exklusiv pandadräkt

Fall Guys firar Alla hjärtans dag med exklusiv pandadräkt

Har du hört? Alla hjärtans dag var igår! Och har du hört; du kan dränka dina eventuella sorger i en ny, fräck pandadräkt, som finns tillgänglig via Fall Guys in-game-butik i två delar, för 1000 kudos vardera (in-game-valutan som du får av att bara spela, och som du förmodligen har mer än tillräckligt av).

Du kan kolla in Fall Guys Alla hjärtans dag-video här nedan, inklusive glimtar av pandadräkten (som är röd). Den kan inhandlas fram till imorgon tisdag, den 16 februari, så du gör förmodligen bäst i att starta upp Fall Guys och genomföra köpet så fort som du läser det här. Det är inte som att du har något annat för dig heller, eller hur?

Här är Fall Guys Alla hjärtans dag-video.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar