facebook_pixel
Diablo 4 får spelbar rogue-klass, kolla in trailern!

Diablo 4 får spelbar rogue-klass, kolla in trailern!

Under helgen ägde det digitala eventet Blizzconline rum, under vilket Diablo 2: Resurrected utannonserades, en remake av den numera över 20 år gamla dunderklassikern. Diablo 4 (som avtäcktes hösten 2019) är också fortsättningsvis under utveckling, och kommer bjuda på ett kärt återseende!

För första gången sedan originalspelet 1996 kommer nämligen karaktärsklassen rogue återigen bli spelbar, och baserat på den nya trailern här nedan kommer vi bjudas på en uppsjö av pilbågebaserade förmågor, tillsammans med ilsnabba närstrids- och rusattacker med dubbla knivar eller svärd. Diablo 4 har fortfarande inget spikat lanseringsdatum och kommer baserat på tidigare uppgifter förmodligen inte släppas under 2021 heller.

Här är den nya trailern för karaktärsklassen rogue i Diablo 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar