facebook_pixel
Wasteland-studion anställer för nytt förstapersonsrollspel

Wasteland-studion anställer för nytt förstapersonsrollspel

Det nya året är här, och således ämnar mängder av spelstudior dra igång nya projekt; under gårdagen skrev vi om att Crytek verkar utveckla ett nytt (själsligt?) Crysis, och nu har även Inxile Entertainment tagit till den egna hemsidan för att eftersöka personal för ett nytt förstapersonsrollspel.

Inxile Entertainment – som blev uppköpta av Microsoft 2018, och gav oss Wasteland 3 (recension) i fjol – vill mer specifikt fylla positionen lead gameplay engineer för ett “nästa generations actionrollspel”, med eldstrider i förstapersonsperspektiv. Tidigare arbetserfarenhet av förstapersonsskjutare och Unreal Engine 4 räknas som plus, tillsammans med “passion för rollspel”. Mer Borderlands än Wasteland, med andra ord?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar