facebook_pixel
Tekken-regissörens nya projekt  kan vara Bandai Namcos “dyraste någonsin”

Tekken-regissörens nya projekt kan vara Bandai Namcos “dyraste någonsin”

Sommaren 2017 släpptes Tekken 7 via Steam, vilket markerade den klassiska fightingseriens pc-debut. Sedan dess har utvecklarna Bandai Namco anammat “allt ska släppas till pc”-tankesättet, vilket gör att vi numera kan ta för givet att allt den japanska giganten annonserar även kommer till vår plattform.

Under en nyårsstream (via Nintendolife) nämnde Tekken 7-regissören Katsuhiro Harada sitt nya projekt, som verkar bli något i hästväg. Han tror rentav att det rör sig om Bandai Namcos “dyraste utvecklingsprojekt någonsin”, och han “kan knappt tro” att hans chefer ens godkända budgeten. På grund av coronaviuset har man dock inte kunnat inleda arbetet på allvar ännu, så vi kan räkna med att dröjer ett tag innan vi får reda på mer.

Harada tillägger också att han “utvecklar annat än fightingspel” just nu, men han vill inte säga om det nya projektet är ett sådant eller inte vid den här tidpunkten. Oavsett har vi något storslaget att se fram emot!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar