facebook_pixel
Svenska överlevnadsspelet Valheim early access-debuterar i februari

Svenska överlevnadsspelet Valheim early access-debuterar i februari

I somras introducerades vi för Valheim, ett nytt Conan Exiles-doftande överlevnadsspel av svenska Iron Gate, i samspel med de likaledes svenska utgivarna Coffee Stain. Och nu har vi fått en ny, astung trailer, som avslöjar att spelet debuterar i early access via Steam om två veckor, tisdagen den 2 februari.

Iron Gate förutspår att early access-perioden kommer vara “åtminstone ett år”, och tillägger att den ännu inte tillkännagivna prislappen “sannolikt” kommer höjas under early access-periodens gång. “De flesta planerade kärnfunktioner” kommer vara implementerade redan i den första early access-releasen, inklusive enspelar- och flerspelar-lägen, och verktyg för dedikerade, spelarskapade servrar. För närvarande inkluderades fem av nio planerade biomer, omkring 280 olika föremål, 120 byggbitar för byggnader samt 35 olika typer av varelser.

Här är early access-trailern för Valheim.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar