facebook_pixel
Suikoden-skaparen skulle “mer än gärna” återvända till serien

Suikoden-skaparen skulle “mer än gärna” återvända till serien

I september blev Eiyuden Chronicle det tredje mest framgångsrika Kickstarter-spelet någonsin (näst efter Shenmue 3 och Bloodstained: Ritual of the Night). För utvecklingen står Suikoden-skaparen Yoshitaka Murayama, som nu har sagt att han “mer än gärna” skulle återvända till serien som gjorde honom känd.

Suikoden var ett spel som jag var mycket lyckligt lottad att få jobba med, säger Yoshitaka Murayama i en intervju med Nintendo Everything. Jag kommer alltid älska den serien, men jag äger den inte och kan inte kontrollera den, medan Eiyuden kan vara min grej till hundra procent.

– Med detta sagt skulle jag självklart mer än gärna jobba på ett nytt Suikoden-spel, om tillfälle skulle ges i framtiden. Men tills vidare kommer jag fokusera på Eiyuden Chronicle som mitt livs nästa kapitel.

Eiyuden Chronicle siktar på lansering hösten 2022. Här är Kickstarter-trailern från i fjol.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar