facebook_pixel
Skunkape Games jobbar redan på remaster av Sam & Max säsong 2

Skunkape Games jobbar redan på remaster av Sam & Max säsong 2

För en månad sedan lanserades Sam & Max Save the World, en remaster av den första Sam & Max-säsongen av Telltale Games, via Steam och GOG. I samma veva bekräftades även att säsong två och tre kommer få samma behandling, och nu har det visat sig att de anländer snabbare än vi kanske hade trott.

Under en frågestund på Reddit (via Nintendolife) har utvecklarna Skunkape Games (som består av gammalt Telltale-folk) nämligen bekräftat att man “började jobba på att remastra säsong två innan Save the World-remastern ens kom ut”, och att “försäljningen av Save the World kommer hjälpa oss bestämma omfattningen för remastarna av säsong 2 och 3″. Det sistnämnda uttalandet är extra intressant, och baserat på mottagandet på Steam (“mestadels positivt” baserat på 324 recensioner) är fansen nöjda med Skunkape Games jobb, även om detta inte nödvändigtvis översätts i tillräckliga försäljningssiffror. Vi får vänta och se, helt enkelt.

Här är är trailern för remastern Sam & Max Save the World.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar