facebook_pixel
Serverproblemen för Star Wars Battlefront 2 ska vara åtgärdade nu

Serverproblemen för Star Wars Battlefront 2 ska vara åtgärdade nu

I torsdags gick Star Wars Battlefront 2 live som veckans gratisspel på Epic Game Store. Den resulterande popularitetsvågen har dock ställt till en del problem då serverkapaciteten helt enkelt inte räckte till, men nu har utgivarna Electronic Arts tagit till Twitter för att meddela att situationen har åtgärdats.

Felmeddelandena Error Code 623 och 918 – som fick det att låta som att onlinerättigheterna för vissa spelares EA-konton hade blivit avstängda (via Reddit) – är förhoppningsvis även de ett minne blott nu, så det borde bara vara att spela vidare i godan ro. Star Wars Battlefront 2 skänks bort via Epic Games Store fram till nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid, så du har fortfarande väldigt gott om tid att roffa åt dig onlineskjutaren!

Här är Electronic Arts tweetar om serverproblemen med Star Wars Battlefront 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar