facebook_pixel
Scott Pilgrim vs. The World återlanseras den här veckan

Scott Pilgrim vs. The World återlanseras den här veckan

I höstas annonserades Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition, en nyversion av Scott Pilgrim vs. The World: The Game, som ursprungligen släpptes sommaren 2010, och togs ner från digitala butiker blott fyra och ett halvt år senare, i december 2014. Nu är dock comebacken här!

Den officiella hemsidan hävdar nämligen att spelet, precis som tidigare uppgifter gjort gällande, släpps nu på torsdag, den 14 januari via Epic Games Store och Ubisoft Store. Bägge butikernas datum skrivs dock fortfarande av någon anledning till “julhelgen 2020”, så vem vet om hemsidans information också är föråldrad?

Här är fjolårstrailern för Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar