facebook_pixel
Path of Exile har slagit nytt spelarrekord efter den nya expansionen

Path of Exile har slagit nytt spelarrekord efter den nya expansionen

Path of Exile 2dröja till 2022, men vad gör det när föregångaren fortfarande lockar spelare i drivor? Faktum är att Path of Exile just nu är mer populärt än någonsin, då vi via SteamDB har uppmärksammats om att över 157 000 spelare var inloggade samtidigt för två dagar sedan, den 15 januari.

Detta är givetvis ingen slump då den nya expansionen Echoes of the Atlas släpptes just den 15 januari. Dessutom är det verkliga spelarantalet betydligt högre än vad Steam-siffrorna gör gällande då Path of Exile också finns tillgängligt som en stand-alone-klient, direk från utvecklarna Grinding Gear Games. Eftersom en stor del av Echoes of the Atlas fokus ligger på endgame-material (som våra internationella kollegor beskriver som en “vidsträckt interdimensionell slagsmålsklubb”) antar vi att veteranspelarna är extra nöjda.

Här är en trailer för Path of Exile: Echoes of the Atlas.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar