facebook_pixel
Över 19 miljoner spelare plockade på sig Star Wars Battlefront 2

Över 19 miljoner spelare plockade på sig Star Wars Battlefront 2

Tidigare den här månaden var Star Wars Battlefront 2 gratis att plocka på sig i en vecka via Epic Games Store, vilket resulterade i serverproblem på grund av den kraftigt ökade populariteten. Och inte undra på eftersom Electronic Arts nu har avslöjat att över 19 miljoner spelare nappade på erbjudandet!

Det förnyade intressets till trots bekräftar dock Electronic Arts att ytterligare innehåll inte är att vänta (den sista innehållsuppdateringen släpptes i våras) , då utvecklarna Dice numera koncentrerar sig på nästa Battlefield, som troligtvis släpps någon gång i höst och kommer bjuda på “aldrig tidigare skådad skala”. Electronic Arts är dock förmodligen glada ändå då Star Wars Battlefront 2 fortfarande låter spelare inhandla kosmetiska föremål för riktiga pengar, vilket lär resultera i gott om extra klirr i kassan under de kommande månaderna.

Här är Electronic Arts tweet om de episka framgångarna för Star Wars Battlefront 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar