facebook_pixel
Onlineslashern Dead by Daylight väntar rejäla uppdateringar

Onlineslashern Dead by Daylight väntar rejäla uppdateringar

2016 släpptes Dead by Daylight, ett asymmetriskt onlinespel där en ensam mördare försöker ta livet av ett gäng överlevare innan de hinner utrymma kartan. Undertecknad var inte alltför imponerad och delade ut betyget 58 procent, men spelet har ändå lyckats bygga upp ett livskraftigt, engagerat community.

Nu, nästan fem år efter lanseringen, väntar nämligen några av de största nyheterna hittills. I en ny utvecklardagbok går utvecklarna Behaviour Digital igenom stora förändringar av användargränssnittet (inklusive möjligheten att förstora och förminska det efter eget tycke och smak), tillsammans med nya gasattacker för clownen, färdighetsbaserad matchmaking, (som håller skillnad på hur skickliga spelare är med de olika tillgängliga mördarna) samt nya animationer för överlevarna och grafiska ingrepp för två av kartorna.

Du kan läsa mer om nyheterna på det officiella Dead by Daylight-forumet. Här är den nya utvecklardagboken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar