facebook_pixel
Kollla in systemkraven och pc-fokuserad trailer för Outriders

Kollla in systemkraven och pc-fokuserad trailer för Outriders

Förra veckan försenades Outriders, den nya lootskjutaren av People Can Fly och Square Enix, från den 21 februari till den 1 april. Samtidigt utlovade man en demoversion som kommer släppas den 25 februari, och bjuda på “de första timmarna av spelet”, och möjligheten att återuppta spelandet i fullversionen.

Nu har man släppt en ny sex och en minuter lång trailer med fokus på pc-versionen av Outriders. People Can Fly säger att “om du köpt en bordsdator de senaste sex åren så klarar du dig” , och vi får till och med sida-vid-sida-jämförelser av de olika inställningarna (kan vi inte få det för precis alla pc-spel någonsin i fortsättningen?).

Vidare går trailern också igenom kontrollalternativ, det anpassningsbara användargränssnittet, crossplay-stöd, stöd för ultrabreda skärmar, justeringsbar “field of view”, samt Nvidia DLSS, ANSEL, Razer Chroma RBG och Steam-samlarkort och -bakgrunder. Allt sammantaget verkar man verkligen ta pc-versionen på allvar!

Här är systemkraven och den nya trailern för Outriders.

Minimum (Low preset 720p, 60 fps)

 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel i5-3470 or AMD FX-8350
 • RAM: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon R9 270x
 • Storage: 70GB
 • DirectX: 11

Recommended (High preset, 1080p, 60 fps)

 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel i5-3470 or AMD FX-8350
 • RAM: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon R9 270x
 • Storage: 70GB
 • DirectX: 11

Ultra (Ultra preset, 2160p, 60 fps)

 • OS: Windows 10
 • CPU: TBD
 • RAM: 16GB
 • GPU: TBD
 • Storage: 70GB
 • DirectX: 12

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar