facebook_pixel
Kolla in ny live-action-trailer för skräckisen The Medium

Kolla in ny live-action-trailer för skräckisen The Medium

Vi skriver i januari i kalendern, vilket betyder att nya, påkostade spelreleaser är få och långt emellan. Nu på onsdag släpps dock Hitman 3 via Epic Games Store (den fortlöpande kontroversen till trots) och nästa veckas torsdag, den 28 januari, följer Bloober Teams nya psykologiska skräckspel The Medium.

Tidigare den här månaden kollade vi in 14 spelminuter från The Medium (till skillnad från Bloober Teams tidigare förstapersonstitlar spelas det ur ett tredjepersonsperspektiv) och nu har det blivit dags att bänka oss framför en snärtig liten live-action-snutt, som vittnar om en rätt väl tilltagen budget, åtminstone för marknadsföringsavdelningen. The Medium kommer rullas ut via Steam, Epic Games Store och Microsoft Store, så det verkar onekligen som att man vill att spelet ska slå på så bred front som möjligt.

Här är den nya live-action-trailern för The Medium.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar