facebook_pixel
Kolla in lanseringstrailern för Apex Legends säsong 8

Kolla in lanseringstrailern för Apex Legends säsong 8

I tisdags tog vi del av de första detaljerna om Apex Legends säsong 8, inklusive en animerad kortfilm med fokus på den nya kämpen Fuse. Säsong 8 drar igång den 2 februari, och nedan kan du se lanseringstrailern, som visar hur Apex Legends ursprungliga karta King’s Canyon jämnas med marken.

Den officiella hemsidan håller fortfarande tillbaka på detaljer om King’s Canyons makeover, men mer information utlovas inom kort, vilket undertecknad lite slarvigt översätter till någon gång nästa vecka.

Lanseringstrailerns beskrivning fastställer dock att Fuse har en fejd med rivalen Maggie, som reagerar explosivt på att han har bjudits in till Apex Games. “Kärlek börjar alltid med bråk” som man brukar säga!

Här är lanseringstrailern för Apex Legends säsong 8.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar