facebook_pixel
Hitman 3-karusellen fortsätter, nu med överbelastade servrar!

Hitman 3-karusellen fortsätter, nu med överbelastade servrar!

2021 har knappt börjat, men vi befinner oss redan djupt i årets första, kontroversiella spelsoppa. Hitman 3 släpptes under gårdagen via Epic Games Store och är smått fantastiskt enligt vår recensent Erik Bergérus, dock med förbehållet att nybörjare gör bäst i att invänta den oundvikliga trilogi-utgåvan.

Detta eftersom de tre, tätt sammankopplade Hitman-spelen inte samarbetar särskilt väl just nu, främst på grund av det tredje spelets Epic Games Store-exklusivitet, som ställt till med huvudbry för trogna Steam-kunder. Dels på grund av “access passets” vara eller icke vara (för att flytta över nivåer från Hitman och Hitman 2 till Hitman 3), dels på grund av att sidan som flyttar över sparfilerna till det nya spelet just nu är överbelastad.

Io Interactive har kommenterat ärendet via Twitter, och säger att avslutade processer som möts av meddelandet “failed” ändå placeras i systemets kö. “Du kan inte göra mera”, hälsar man, och tillägger att nya konton och återställningar av lösenord även de påverkas av det massiva servertrycket. “Vi gör allt vi kan och läser alla era kommentarer medan vi jobbar” säger Io, så det är bara att ta det lugnt och vänta, okej?

Här är Io Interaciteves tweetar om den senaste Hitman 3-problematiken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar