facebook_pixel
Highfleet är en FTL-doftande action/strategi-hybrid av Microprose

Highfleet är en FTL-doftande action/strategi-hybrid av Microprose

Den forna giganten Microprose (som grundades 1982 och gav oss de första Civilization– och X-COM-spelen) återuppstod i våras, tillsammans med annonseringar av de fyra nya krigsspelen Task Force Admiral, Second Front, Sea Power och B-17 Flying Fortress: The Mighty Eigth. Och nu kommer mera!

Nedan ser du nämligen den första trailern för Highfleet, en “unik action/strategi-hybrid”, som blandar arkaddoftande luftstrider, utforskning, management och diplomati. Vid rodret står soloutvecklaren Konstantin Koshutin (med programmeringshjälp av Maxim Kiselev), och du kan läsa mer om det något luddiga och smått FTL-doftande konceptet på Steam, där spelet planeras släppas någon gång under det andra kvartalet.

Här är annonseringstrailern för Highfleet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar