facebook_pixel
Ghost Recon Breakpoint är gratis att provspela mellan torsdag och söndag

Ghost Recon Breakpoint är gratis att provspela mellan torsdag och söndag

Ubisofts sandlådeskjutare Ghost Recon Breakpoint släpptes 2019, till tonerna av bitter klagosång. Jerry Fogselius recenserade spelet för denna publikations räkning, och delade ut betyget 53 procent, tillsammans med omdömet “Var är servicen på det här stället? Auroa reser jag nog inte till igen”.

Sedan dess har emellertid spelet fått mängder av uppdateringar, bland annat ett “inlevelseläge” för drygt ett år sedan, och efterlängtade AI-kamrater i somras. Och nu har du fått en ny chans att prova titeln, då Ghost Recon Breakpoint kommer vara gratis att provspela mellan den 21 januari (torsdag) och den 24 januari (söndag).

Som brukligt åtföljs tillfället av en maffig rea (hela 85 procent!) och så kommer du kunna återuppta dina framsteg från gratisperioden utifall du väljer att inhandla fullversionen. Ghost Recon Breakpoint kan “förladdas” nu via Ubisoft Connect och Epic Games Store, varpå gratisperioden drar igång imorgon kl. 09:01 svensk tid via Ubisoft Connect, och 16:01 via Epic Games Store (och Stadia, om du vill spela via Googles streamingtjänst).

Du kan läsa mer om Ghost Recon Breakpoints gratisperiod här, och kolla in trailern nedan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar