facebook_pixel
Everspace 2 har early access-lanserats, kolla in nya trailern

Everspace 2 har early access-lanserats, kolla in nya trailern

Efter både en och två förseningar har Rockfish Games ambitiösa rymdskjutare Everspace 2 äntligen lanserats i early access via Steam. För tillfället skrivs mottagandet till “väldigt positivt” baserat på 167 recensioner, och nedan kan du kolla in en ny, storslagen trailer, early access-debuten till ära.

Everspace 2 går tillfället loss för 38 euro (priset kommer få en “rimlig” höjning när spelet väl är klart) och early access-perioden beräknas vara “mellan 12 till 18 månader”. För tillfället bjuder Everspace 2 på fullt röstskådespeleri för storykampanjens första 12 timmar, och Rockfish Games uppskattar att det nuvarande materialet tar “åtminstone” 25 timmar att spela igenom. Spelet stöder också en hel rad olika kontrollalternativ, däribland joystickar av Logitech och Thrustmaster, inklusive HOTAS- och HOSAS-moduler.

Här är early access-trailern för Everspace 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar