facebook_pixel
Det verkar som att Mass Effect: Legendary Edition släpps den 12 mars

Det verkar som att Mass Effect: Legendary Edition släpps den 12 mars

Efter 15 år av rykten (okej, inte riktigt) bekräftades äntligen Mass Effect: Legendary Edition i höstas, en remaster av Biowares ursprungliga och numera klassiska rollspelstrilogi. Där och då hette det att samlingen skulle släppas våren 2021, och nu kan vi mycket väl ha fått ett spikat lanseringsdatum!

Twitter-användaren Idle Sloth (via Eurogamer) har nämligen försett oss med länkar till indonesiska och singaporianska affärer, som bägge listar fredagen den 12 mars som spikat lanseringsdatum. Och med tanke på att storföretagens räkenskapsår, i detta fall Bioware-ägarna Electronic Arts, allt som oftast brukar avslutas den 31 mars så låter det både logiskt, troligt och önskvärt med lansering några veckor innan dess, för att man ska få förhoppnings finfina försäljningssiffror att skryta med i den ack så viktiga kvartalsrapporten.

Här är Idle Sloths tweet om Mass Effect: Legendary Editions förmodade lanseringsdatum.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar