facebook_pixel
Cthulhu-doftande The Shore släpps inom kort, kolla in nya trailern!

Cthulhu-doftande The Shore släpps inom kort, kolla in nya trailern!

Får det lov att vara lite kosmisk skräck? Ares Dragonis nya och väldigt Cthulhu-doftande äventyr The Shore släpps nämligen imorgon via Steam. Eller nej, förlåt, det gör det inte alls det, då releasen fortfarande ligger en hel månad fram i tiden, ankomsten av lanseringstrailern till trots.

Vad jag försöker säga med den här förvirrade nyhetsingressen är att man inte ska släppa lansersingstrailrar av spel en hel månad på förhand, och därmed basta! The Shore släpps nämligen den 19 februari, inte den 19 januari, men av trailern att döma är spelet värt den extra väntan då det ser väldigt atmosfäriskt och lovande ut.

Här är lanseringstrailern (mummel) för The Shore.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar