facebook_pixel
Buggarna till trots kommer Cyberpunk 2077-dlc rullas ut inom kort

Buggarna till trots kommer Cyberpunk 2077-dlc rullas ut inom kort

I slut av fjolåret släpptes slutligen Cyberpunk 2077 (recension), och sedan dess har rollspelet träffat både högt (13 miljoner sålda exemplar!) och lågt (nedtagning från Playstation Store som ett resultat av konsolversionens usla tekniska skick). Trots detta har de långsiktiga planerna inte kommit av sig.

I somras utlovades vi gratis dlc-material i The Witcher 3-stil, och via den nyligen uppdaterade hemsidan får vi reda på att utvecklarna CD Projekt Red fortfarande kommer börja rulla ut det “tidigt 2021”.

Inom de närmaste veckorna, med andra ord (även om man säkert kan komma undan med att kalla februari “tidigt” också). Mer information väntar inom kort, och någon gång senare i år lär vi även få reda på mer om de maffiga betalexpansionerna, som också väntar. Kommer de värsta kritikstormarna ha lagt sig då?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar