facebook_pixel
Apex Legends säsong 8 drar igång i februari, introducerar ny kämpe

Apex Legends säsong 8 drar igång i februari, introducerar ny kämpe

Tiden rullar vidare, fastän det inte riktigt känns så alla gånger i dessa märkliga tider. Således drar det redan ihop sig för säsong 8 av Respawn Entertainments battle royale-skjutare Apex Legends, som kommer introducera en ny kämpe i form av den avslappnade sprängmedelsentusiasten Fuse.

Utöver Fuse kommer säsong 8 även introducera det nya “lever action”-geväret 30-30 Repeater, tillsammans med en ny “förintad” variant av den ursprungliga Apex Legends-kartan King’s Canyon (mer information senare), en ny rankad säsong och ett nytt battle pass. Du kan läsa mer om säsong 8 på Apex Legends officiella hemsida.

Apex Legends säsong 8 drar igång den 2 februari. Här är en video om den nya kämpen Fuse.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar