facebook_pixel
Alla platser i Hitman 3 har avslöjats – kolla in listan!

Alla platser i Hitman 3 har avslöjats – kolla in listan!

Sedan tidigare vet vi att 47:an kommer resa till Dubai, England och Kina i den kommande våldsodyssén Hitman 3. Och nu har utvecklarna Io interactive avslöjat spelets tre sista lokaler Berlin, Argentina och Rumänien, i form av en spoilerfri lista som du kan lusläsa i detalj på den officiella hemsidan.

Efter besök till Dubai och England följer en tur till Berlins utkanter, som utlovar både “platser att reflektera” och “episka rejvfester”. Därefter går färden till Kina, innan resan avrundas i den argentinska vinregionen Mendoza, och en epilog i de rumänska delarna av bergskedjan Karpaterna, platsen där 47:an en gång i tiden föddes.

Hitman 3 släpps den 20 januari, nästa veckas onsdag, via Epic Games Store.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar