facebook_pixel
Workers & Resources: Soviet Republic visar upp flygplatser och turism

Workers & Resources: Soviet Republic visar upp flygplatser och turism

Det våras för stadsbyggarna! I år har vi bland annat bekantat oss med Before We Leave, Industries of Titan, Airborne Kingdom och Pharaoh: A New Era, och nu är dags att säga hej och privjet åt Workers & Resources: Soviet Republic, som nu har fått en ny uppdatering med fokus på flygplatser och turism.

Workers & Resources: Soviet Republic lanaserades i early access via Steam i mars 2019, och har under den senaste tiden skrapat ihop ett “överväldigande positivt” omdöme (“väldigt positivt” totalt sett).

Spelet är också prisnedsatt med 20 procent (17 euro och 59 cent istället för det ordinarie 22 euro) fram till tisdagen den 5 januari, samma dag som årets vinterrea på Steam avslutas. Utvecklarna 3 Division säger att early access-fasen kommer vara mellan 12-24 månader, så rimligtvis borde mållinjen börja skymta snart.

Här är trailern för den nya uppdateringen till Workers & Resources: Soviet Republic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar