facebook_pixel
Stalker 2 visar upp grafikmotorn i ny teaser

Stalker 2 visar upp grafikmotorn i ny teaser

Turerna kring Stalker 2 har varit otaliga; det ursprungliga projektet lades ner i samband med att utvecklarna GSC Game World gick under 2011, men 2018 återuppstod både studion och spelet, även om det senare klargjordes att det rör sig som ett “helt nytt projekt”, som inte baseras på det tidigare arbetet.

I somras kollade vi in den första officiella trailern för Stalker 2, och nu har spelet visat upp sig igen i ett nytt minutlångt klipp. GSC Game World beskriver det hela som “in-engine”, vilket betyder att grafiken och sinnesstämningen (sannolikt) är vad vi kan vänta oss av slutprodukten, men att inget bör misstas för regelrätta spelsekvenser. IGN:s klippbeskrivning avslöjar också att huvudrollen går under namnet Skif, och att spelet planeras släppas någon gång under 2021 till pc och de nya Xbox-konsolerna. Vi tror det när vi ser det!

Här är den nya in-engine-teasern för Stalker 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar