facebook_pixel
Shadow Warrior-utvecklarnas nya heter Evil West, kolla in första trailern!

Shadow Warrior-utvecklarnas nya heter Evil West, kolla in första trailern!

Så sent som i somras premiärvisade Flying Wild Hog sitt Shadow Warrior 3, ännu ett ilsnabbt, östinfluerat fps om samurjen Lo Wang. Nu vänder man dock även blicken mot väst , då man under förra veckans The Game Awards annonserade den helt nya cowboyskjutaren Evil West. Kolla in trailern!

Trailern ifråga visar (den förmodade) huvudrollen Jesse Rentier, medlem av en topphemlig vampyrjägarorganisation, som försöker hålla USA säkert från de odöda hoten som attackerar från skuggorna. Evil West kommer erbjuda en storydriven enspelarkampanj med stöd för co-op-spelande, tillsammans med en rad uppgraderingsbara vapen och upplåsningsbara perks. Lanseringen är planerad till någon gång under 2021 via Steam, så vi kommer sannolikt få lära oss mer om titeln inom en inte alltför avlägsen framtid.

Här är annonseringstrailern för Evil West.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar