facebook_pixel
PUBG får PvE-element  och minsta kartan hittills nästa vecka

PUBG får PvE-element och minsta kartan hittills nästa vecka

Förra veckan nåddes vi av det förbryllande budet att den nyaste Playerunknown’s Battlegrounds-kartan Paramo kommer försvinna från battle royale-skjutarens rotation redan den 16 december, samma dag som säsong 10 drar igång. Nu har dock besvikelsen dämpats och mer därtill!

Säsong 10 kommer nämligen introducera den helt nya kartan Haven, en blott kvadratkilometer stor ö, belägen i det amerikanska rostbältet. Kartan stöder 32 spelare och inga squads (bara duo och 1-Man duo), men i gengäld introduceras en npc-fraktion kallad för Pillar. De vaktar de mest attraktiva vapengömmorna och patrullerar både skyar och gator med en strålkastarutrustad helikopter, som skickar pansarfordon efter oförsiktiga spelare. Haven är spelbar på de officiella testservarna nu, om du vill ta dig ett tidigt smakprov.

Som brukligt kommer säsong 10 givetvis också få ett battle pass, med mängder av kosmetiska föremål att låsa upp, som numera kan delas in i “presets”, så att du snabbt kan ändra ditt utseende mellan omgångarna.

Här är två videor om säsong 10 i Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar