facebook_pixel
Overwatch firar jul med nytt 4v4-läge

Overwatch firar jul med nytt 4v4-läge

Det kanske bara är jag, men allt sedan Echo (den 32:a och sista Overwatch-hjälten innan Overwatch 2) debuterade i april känns det som att Blizzards hjälteskjutare Overwatch mer eller mindre rullat runt på autopilot. De säsongsbundna eventen är dock fortfarande en grej, och nu har ett nytt dragit igång!

Winter Wonderland 2020 har nämligen inletts nu, och pågår ända till tisdagen den 5 januari. Ett helt nytt 4v4-äge vid namn Freezethaw Elimination har introducerats (spelare fryses ner i solida isblock istället för att dö, och måste tinas upp av lagkamrater), sida vid sida med de återkommande klassikerna Mei’s Snowball Offensive, Snowball Deathmatch och Yeti Hunter (som du kan läsa mer om på den officiella hemsidan).

Som vanligt har också en lång rad nya skins rullats ut (närmare bestämt åtta stycken, inklusive Mei i pingvindräkt!) som kan låsas upp tillsammans med vintriga utstyrslar från tidigare år.

Här är en trailer för Overwatch-eventet Winterland Wonderland 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar