facebook_pixel
Overwatch 2 kommer närvara under Blizzconline i februari

Overwatch 2 kommer närvara under Blizzconline i februari

Tidigare idag skrev vi om det nya Overwatch-eventet Winter Wonderland 2020, som pågår till den 4 januari och bjuder på ett nytt 4v4-läge. Overwatch 2 (som annonserades i november i fjol) har vi dock inte hört om på evigheter, men nu utlovas vi åtminstone mer information inom kort.

I en ny video berättar nämligen Overwatch-regissören Jeff Kaplan om senaste nytt i Overwatch-universumet, med fokus på den nya free-for-all-kartan Kanezaka (anländer till testservarna inom kort och släpps på riktigt i mitten av januari). Han nämner även att vi kommer få reda på mer om Overwatch 2 under Blizzconline (jo, namnet sitter fortfarande inte rätt i munnen!) i februari, men tillägger att lanseringen ligger “en bit fram i tiden”.

Här är Jeff Kaplans videodagbok om senaste nytt i Overwatch.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar