facebook_pixel
Nya Fortnite-säsongen är här, visar upp sig i nya trailrar

Nya Fortnite-säsongen är här, visar upp sig i nya trailrar

2020 må ha varit ett omvälvande år på alla sätt och vis, men Epic Games battle royale-skjutare Fortnite tuffar vidare som vanligt. Under gårdagen inleddes kapitel 2 säsong 5, och nedan kan du kolla in både en story-trailer och en video om det nya battle passet, inklusive Baby Yoda och … en animeflicka?

Den här gången kretsar händelserna kring “nollpunkten”, någon form av portal som bjuder in legendariska kämpar som The Mandalorian (och Baby Yoda) från andra dimensioner, och även transformerar kartan.

Battle passet låter dig låsa upp ovan nämnda Star Wars-ikon, tillsammans med animeflickan (som verkar vara en android?), en gladiator, och en pannkaksman (bland annat). I övriga nyheter kommer även Kratos från den Playstation-exklusiva God of War-serien också göra Fortnite-debut, och du kan kolla in en liten teaser här nedan.

Här är trailrarna för den nya Fortnite-säsongen och Playstations God of War-tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar