facebook_pixel
Dontnods Twin Mirror är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Dontnods Twin Mirror är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

2018 avtäcktes Twin Mirror, det nya berättelsedrivna äventyret av Life is Strange-studion Dontnod. I somras publicerade vi en matig på gång-artikel, och nu har spelet hastigt och lustigt släppts, exklusivt via Epic Game Store för 29 euro. Kolla in den färska lanseringstrailern här nedan!

Lanseringstrailern målar bilden av ett psykologiskt, Twin Peaks-doftande äventyr, där huvudrollen Sam kämpar mot både sin depression och invånarna i hans hemstad, som skyddar mörka hemligheter. I sann Dontnod-stil får spelaren också “välja sin egen väg”, då varje beslut och varje interaktion påverkar äventyrets inriktning, även om det (som vanligt) förmodligen rör sig mer om en flexibel gummisnodd än en verkligt icke-linjär berättelse.

Här är lanseringstrailern för Twin Mirror.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar