facebook_pixel
World of Warcraft: Shadowlands-spelare nådde nya nivåtaket på blott tre timmar

World of Warcraft: Shadowlands-spelare nådde nya nivåtaket på blott tre timmar

Igår släpptes World of Warcraft: Shadowlands, den nionde och nyaste expansionen för Blizzards till synes eviga mmorpg-gigant. Och nu rapporterar Wowhead att spelaren Monkeylool på servern EA-Al’akir redan har nått nivå 60 (det nya erfarenhetstaket efter expansionens omtalade “level squish”).

Bragden utfördes på blott tre timmar, som ett resultat av grindande i grottan Necrotic Wake, i den nya questzonen Bastion. Monkeylool och hans lagkamrater utnyttjade även ett litet “kryphål” som låter spelare på nivå 56 eller högre besöka grottan, om en eller flera av teamets medlemmar är under nivå 56. Varje försök tog mellan 5 till 6 minuter, och gruppmedlemmar roterades in och ut. Som vanligt när det kommer till expansioner har Shadowlands första dygn inte förlöpt problemfritt, då inloggningsfel har samsats med tillfälligt avstängda PvP-köpmän.

Här är förra veckans lanseringstrailer för World of Warcraft: Shadowlands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar