facebook_pixel
Watch Dogs: Legions multiplayer-läge dröjer till tidigt nästa år

Watch Dogs: Legions multiplayer-läge dröjer till tidigt nästa år

För drygt en månad sedan släpptes Watch Dogs: Legion, ett konceptuellt intressant men i slutändan bristfälligt actionäventyr, som Fredrik Eriksson gav det blygsamma betyget 72 procent i vår recension. De tekniska problemen är också påtagliga, vilket nu har fått Ubisoft att vidta drastiska åtgärder.

Via den egna hemsidan har man nämligen berättat att Watch Dogs: Legions multiplayer-läge dröjer till tidigt nästa år, detta för att fria upp resurser för att fixa resten av spelet. Version 2.20 av Watch Dogs: Legion kommer släppas redan den här veckan (du kan läsa om nyheterna i detalj r), inklusive möjligheten att spara manuellt i pc-versionen. Utöver tekniska förbättringar, däribland grafisk optimering för att uppnå jämna 60 fps med kraftfullare grafikkort, planerar också Ubisoft en rad “quality of life”-nyheter, vad det nu betyder.

Här är den månadsgamla lanseringstrailern för Watch Dogs: Legion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar