facebook_pixel
Utvecklarna ber om ursäkt för undermåliga XIII-remaken

Utvecklarna ber om ursäkt för undermåliga XIII-remaken

Under gårdagen skrev vi om det katastrofala mottagandet av XIII, remaken av Ubisofts kultklassiska celshade fps från 2003. Och nu har utvecklarna Playmagic och utgivarna Microids publicerat ett öppet brev riktat till fansen, där man ber om ursäkt för spelets nuvarande tekniska skick.

– Först och främst vill vi uppriktigt be om ursäkt för spelets tekniska problem. I dess nuvarande skick möter XIII inte våra kvalitetsstandarder, och vi förstår spelarnas frustration fullständigt. Pandemin har påverkat spelets produktion på många nivåer. Övergången till distansarbete för teamen har orsakat oförväntade förseningar i utvecklingsschemat och QA-processen. Vi hoppades kunna erbjuda en dag ett-uppdatering för att åtgärda alla problemen, men arbetet med uppdateringen tar mer tid än förväntat.

– Vi vill försäkra er om att Playmagic jobbar hårt för att åtgärda alla spelets problem. Vi live-övervakar situationen och kommer släppa flera uppdateringar de kommande dagarna och veckorna, och hoppas nå kvalitetsnivån som vi alla förväntar oss för en optimal spelupplevelse. Den första uppdateringen kommer rullas ut inom kort för att åtgärda de mest kritiska problemen angående kontrollerna, bildhastigheten, kollisioner, rendering och ljud.

– Slutligen vill vi även försäkra er om att vi arbeter på en mycket detaljerad färdkarta som lyfter fram de kommande gratistilläggen, däribland nya nivåer, skins och spellägen för lokal multiplayer.

Dag ett-uppdateringen för XIII är ute nu, och du kan läsa om nyheterna här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar