facebook_pixel
Uppskattade rollspelet Greedfall kommer få expansion

Uppskattade rollspelet Greedfall kommer få expansion

I september i fjol släpptes Greedfall, det senaste rollspelet av franska studion Spiders. Undertecknad recenserade för denna publikations räkning, och delade ut det nästan chockerande höga betyget 82 procent (sett till Spiders tidigare spel), och omdömet “ambitiöst och storslaget, och oftast riktigt bra”.

Nu kommer det mera, har det visat sig, då utgivarna Focus Home Interactive har tagit till den egna hemsidan för att meddela att man har inlett ett nytt partnerskap med Nacon (tidigare kända som Bigben Interactive), vilket kommer resultera i “nytt innehåll och expansion”, såväl som releaser till den nya generationens konsoler.

Vi får också reda på att Greedfall har sålt över en miljon exemplar under mindre än ett år, och fler lär det bli med tanke på alla årsavslutande reor (faktum är att Greedfall säljs för blott 20 euro via Steam fram till tisdag).

Här är en årsgammal trailer för Greedfall.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar