facebook_pixel
Titanfall överraskningssläpptes på Steam – till negativt mottagande

Titanfall överraskningssläpptes på Steam – till negativt mottagande

Titanfall var ett lysande multiplayerspel som tyvärr inte riktigt fick den publiken det förtjänade när det dök upp 2014. En stor anledningen till det var förmodligen att det enbart släpptes via EAs egna Origin-tjänst.

På senare tid har EA dock börjat omfamna Steam mer, då spel som The Sims 4 och Titanfall 2 nyligen dykt upp på plattformen. Nu har Titanfall gått i sin uppföljares fotspår och landat på Steam, men det kunde nog inte fått ett sämre bemötande.

Spelet i sig tycks förbli lika bra som tidigare, men användarrecensionerna ligger i skrivande stund på “Mostly Negative”. De flesta klagar på tekniska problem, som att ljudet inte fungerar alls, medan andra hävdar att servrarna inte fungerar.

Med tanke på att Titanfall bara innehåller multiplayer är det givetvis ett enorm problem om folk omedelbart studsar av spelet på grund av att de inte kan spela det. Om du vill chansa själv är det just nu 60% rabatt.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar