facebook_pixel
The Sims 4: Snowy Escape är ute nu, kolla in trailern

The Sims 4: Snowy Escape är ute nu, kolla in trailern

Som precis alla vet delas The Sims 4-tilläggen in i tre olika nivåer; “stuff packs” och “game packs” är mindre omfattande, medan “expansioner” allt som oftast lägger till helt ny mekanik, nya områden och nya yrken. Och nu är just den nya expansionen Snowy Escape här, eller Snöiga bergen på svenska.

Du kan läsa mer på den officiella hemsidan, där vi får reda på att expansionen kretsar kring Mt. Komorebi, en synnerligen Japan-doftande semesterort där du kan åka slalom eller snowboard, vandra eller klättra i bergen, slappna av i de varma källorna eller bara andas in den lokala kulturen, helst utan en smarttelefon i näven.

Här är en trailer för The Sims 4: Snowy Escape.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar