facebook_pixel
Spelare fick tag i Cyberpunk 2077 tidigt och streamade 20 minuter av det

Spelare fick tag i Cyberpunk 2077 tidigt och streamade 20 minuter av det

Cyberpunk 2077 släpps nästnästa veckas torsdag, den 10 december. Och nu verkar det som att de första, fysiska exemplaren har börjat skickas ut till butiker världen över, däribland Playstation 4-versionen som till synes har hittat ut till åtminstone en spelare, som beslöt sig för att streama spelet i förtid.

Om du är intresserad så hänvisar vi till den dedikerade tråden om ämnet på Resetera, men även om du skulle hitta den numera nedtagna streamen (som kretsar kring Nomad-prologen, en av tre olika ursprungsberättelser för din karaktär) så är det sannolikt redan föråldrat, då dag ett-uppdateringen saknas (som mer eller mindre kommer innehålla allt arbete som CD Projekt Red gjort sedan den tredje och 21 dagar långa förseningen i slutet av oktober). Förmodligen inte mycket att se således, men akta dig för spoilers om du är känslig!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar