facebook_pixel
Sector’s Edge är ett hyperdestruktivt gratis-fps, och det är ute nu

Sector’s Edge är ett hyperdestruktivt gratis-fps, och det är ute nu

Minns du gamla goda Red Faction och dess (nästan) fullt förstörbara miljöer? Vercidium och Rocket Skeleton minns, ty nu har duon släppt det nya gratis-fps:et Sector’s Edge i early access via Steam, där det har skramlat ihop ett “väldigt positivt” omdöme baserat på 354 recensioner sedan debuten i lördags.

Den månadsgamla annonseringstrailern för Sector’s Edge hittar du här nedan, som demonstrerar att förödelsen åstadkoms med kantiga och Minecraft-doftande polygonkuber, och rejält destruktiva vapen.

Sector’s Edge bjuder för tillfället på kaotiska 8v8-strider över sex olika kartor och tre spellägen. Spelet beskrivs redan nu som “robust”, och early access-perioden beräknas vara i blott ett halvår. Sector’s Edge kommer vara free-to-play “för alltid”, med “in-game-köp som låser upp visuella alternativ kvickare”.

Här är förra månadens annonseringstrailer för Sector’s Edge.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar