facebook_pixel
Sam & Max Save the World får remaster den 2 december

Sam & Max Save the World får remaster den 2 december

För de flesta symboliseras saligt insomnade (och sedermera återuppståndna) Telltale Games av filmiska äventyrsspel som The Walking Dead. För mig är dock Telltale-namnet fortfarande närmast synonymt med Sam & Max, peka-och-klicka-äventyren som satte studion på kartan under andra halvan av 00-talet.

Nu är det just Sam & Max som kommer få en remaster, närmare bestämt av den första säsongen som även går under namnet Sam & Max Save the World. Spelet kommer släppas den 2 december via både Steam och GOG för 16 euro och 79 cent (ägare av Sam and Max: Season One får 50 procents rea) och utvecklas av Skunkape Games, en ny studio bestående av gammalt Telltale Games-folk. Via den officiella hemsidan har remasters av säsong 2 och 3 också redan nu bekräftats, så lanseringen av Save the World kommer bara vara början.

Här är annonseringstrailern för remastern av Sam & Max Save the World.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar