facebook_pixel
Ny Horizon Zero Dawn-uppdatering åtgärdar grafiska problem

Ny Horizon Zero Dawn-uppdatering åtgärdar grafiska problem

I augusti släpptes Guerrillas open world-äventyr Horizon Zero Dawn till pc via Steam. Rikard Olsson hade minimala tekniska problem och delade ut betyget 89 procent i vår recension, men många andra spelare var och är långt ifrån lika lyckligt lottade. Nu har dock läget förhoppningsvis förbättrats en smula.

Version 1.07 av Horizon Zero Dawn är nämligen ute nu, med fokus på “grafiska förbättringar”. Bland annat ska “anistropic filtering nu fungera korrekt”, och så har det tidigare obligatoriska shader-testet gjorts valbart. Shaders för-optimeras också numera i spelets huvudmeny (men denna process kan hoppas över) och optimeras även dynamiskt inuti själva spelet. Vad allt detta betyder vet jag inte, men det låter ju positivt i alla fall? Guerrilla höjer dock ett varningens finger för spelare som använder sextonkärniga processorer, då de kan uppleva instabilitet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar