facebook_pixel
Marvel’s Avengers visar upp Kate Bishop i ny video, debuterar den 8 december

Marvel’s Avengers visar upp Kate Bishop i ny video, debuterar den 8 december

I september släpptes Marvel’s Avengers, det live service-fokuserade superhjältespelet av Crystal Dynamics. Rikard Olsson var dock långt ifrån imponerad och delade ut betyget 59 procent, tillsammans med omdömet “slätstruken action, trist story, och påfrestande live service-inslag”.

Försäljningssiffrorna har inte heller varit alltför imponerade , då Marvel’s Avengers ledde till stora förluster för utgivarna Square Enix under det gångna kvartalet. Man har ändå inga planer på att lämna spelet vind för våg då man i oktober utlovade fokus på “community-drivna funktioner”, för att förbättra grundupplevelsen.

Således försenades den utlovade gratisuppdateringen Taking Aim en smula, men nu har man bekräftat att den kommer släppas den 8 december, och introducera den nya hjälten Kate Bishop tillsammans med den nya (icke spelbara) skurken Super Adaptoid. Square Enix har även släppt en ny nio minuter lång video som introducerar oss för det nya Taking Aim-materialet, och Kate Bishops pilbågs- och svärdbaserade färdigheter.

Mot slutet av videon får vi även reda på att följande uppdatering kallad för Operation Hawkeye: Future Perfect kommer släppas tidigt nästa år, med fokus på Kate Bishops mentor Clint Barton.

Här är den nya gameplay-videon om Kate Bishop i Marvel’s Avengers.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar