facebook_pixel
Life is Strange-studions Twin Mirror visar upp sig i ny trailer

Life is Strange-studions Twin Mirror visar upp sig i ny trailer

2018 avtäcktes Twin Mirror, det nya berättelsedrivna äventyret av Life is Strange-studion Dontnod. I somras publicerade vi en matig på gång-artikel, och i september fick vi en ny trailer, som avslöjade att spelet kommer släppas tisdagen den 1 december, exklusivt via Epic Games Store.

Om mindre än en månad, med andra ord, så då passar det ju utmärkt att man nu har släppt ännu en trailer, som uppmärksammar oss om att man kan förhandsboka spelet för 28 euro om man vill ha det digitala soundtracket utan extra kostnad. Prislappen vittnar kanske om att Twin Mirror inte blir världens mest påkostade produktion, men om handlingen och karaktärerna blir engagerande nog så gör det förmodligen inte särskilt mycket.

Här är den nya trailern för Twin Mirror.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar