facebook_pixel
Kingdom: Classic skänks bort gratis via Humble Store

Kingdom: Classic skänks bort gratis via Humble Store

Kingdom: New Lands har skänkts bort gratis via Epic Games Store både en och två gånger, men om du missade det, eller är nyfiken på att få se hur serien startade, så har vi nu goda nyheter; Kingdom: Classic skänks nämligen bort gratis via Humble Store fram till nästa veckas måndag, kl. 19:00 svensk tid!

All du behöver göra för att få din egen Steam-nyckel är att styra kosan hit och trycka på “get the game”-knappen (och teckna en prenumeration på Humbles nyhetsbrev, om du inte redan har en). Kingdom: Classic beskrivs som ett “sidoscrollande strategi/resurshanteringsspel, med en minimalistisk känsla inlindad i vacker, modern pixel art-estetik”, och omdömet på Steam skrivs till “väldigt positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett.

Här är en trailer för Kingdom: Classic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar