facebook_pixel
Historiska stadsbyggaren Nebuchadnezzar släpps i februari, kolla in nya trailern!

Historiska stadsbyggaren Nebuchadnezzar släpps i februari, kolla in nya trailern!

För ett år sedan presenterade Nepos Games sitt Nebuchadnezzar , en historisk stadsbyggare som utpekar genreklassikerna Pharaoh och Caesar 3 som omedelbara inspirationskällor. Och nu har vi fått en ny trailer som avslöjar att lanseringsdatumet har spikats till den 17 februari, via både Steam och GOG.

Nebuchadnezzar utlovar en kampanj där spelarna kommer få “styra över inflytelserika historiska städer, fyllda med magnifika monument”. Totalt bjuds det på “över ett dussin” uppdrag som täcker allt från kolonisering av uråldriga länder till persernas erövring av Babylon under 600-talet före Kristus. Monumenten är en stor grej då Nebuchadnezzar rentav inkluderar en editor för ändamålet, som ger spelarna “komplett kontroll” över byggnaderna, hela vägen från strukturen och färgen, ner till de finare detaljerna.

Om du vill betatesta Nebuchadnezzar så har du möjlighet att anmäla ditt intresse via detta frågeformulär fram till kl. 23:59 nu på söndag, den 22 november. Baserat på svaren kommer Nepos Games välja ut deltagare, som kommer få en Steam-nyckel när betan drar igång. Tidigare betatestare får automatisk tillgång.

Här är den nya trailern för Nebuchadnezzar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar