facebook_pixel
Halo 4 är ute nu, och The Master Chief Collection är därmed komplett

Halo 4 är ute nu, och The Master Chief Collection är därmed komplett

I fjol fick vi reda på att Halo: The Master Chief Collection var på väg till pc, en samling bestående av sex av de sju huvudsakliga Halo-spelen som släppts hittills (alla utom Halo 5: Guardians, som fortfarande inte planeras ingå). Och nu har Halo 4The Master Chief Collections sista spel, släppts!

De fem andra spelen består av Halo Reach (recension), Halo: Combat Evolved Anniversary (recension), Halo 2 Anniversary (recension), Halo 3 (recension), Halo 3 ODST (recension), och förhoppningsvis är det bara en fråga om tid innan Jerry “Mästerkocken” Fogselius levererar ett omdöme om Halo 4 också, så att vi alla kan skriva ut recensionerna och stansa ihop dem till vår alldeles egna och jättehäftiga Halo-bibel.

Halo: The Master Chief Collection kostar 40 euro via Steam (det säljs även via Microsoft Store) och framstår fortfarande som en ruggigt bra deal, speciellt med det tanke på det “väldigt positiva” användaromdömet (både totalt sett och under den senaste tiden) som vittnar om att 343 Industries helt och hållet har undvikit de tekniska problemen som plågade konsolversionen av samma paket när det begav sig i slutet av 2014.

Här är en trailer för Halo 4 till Halo: The Master Chief Collection.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar