facebook_pixel
Förbokningarna av Shadowlands är de högsta för en World of Warcraft-expansion hittills

Förbokningarna av Shadowlands är de högsta för en World of Warcraft-expansion hittills

Förra veckan spikades lanseringsdatumet för World of Warcraft: Shadowlands till måndagen den 23 november. Om exakt tre veckor, det vill säga, och bevisligen är förväntningarna skyhöga (du har väl inte missat vår massiva och några veckor gamla förhandstitt?) baserat på antalet förbokningar.

Under ett samtal med investerare (via våra internationella kollegor) har vi nämligen fått reda på att Activision-vd:n Bobby Kotick hävdar att man sett “aldrig tidigare skådade engagemangstrender, då [World of Warcrafts] prenumerationsbas har fördubblats sedan lanseringen av World of Warcraft Classic i fjol”. Detta har i sin tur lett till att förbokningarna av Shadowlands vid det här laget är “de högsta vi sett inför någon release”.

Här är förra veckans storytrailer för World of Warcraft: Shadowlands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar