facebook_pixel
Epic Games undersöker månadsprenumerationer för Fortnite

Epic Games undersöker månadsprenumerationer för Fortnite

Epic Games battle royale-fenomen Fortnite har som bekant varit free-to-play sedan dag ett, med battle pass och skins som alternativ för de spelare som ändå känner att de vill betala för sig (eller skryta för de andra kidzen på skolgården). Nu undersöker man dock nya sätt att tjäna ännu lite mer pengar!

I en färsk Fortnite-undersökning pejlar nämligen Epic Games intresset för en månadsprenumeration, och vad vi som spelare i så fall föreställer oss att den ska innehålla. Du hittar skärmdumpar i FireMonkeys tweet här nedan, som bland annat listar alternativen “det nuvarande battle passet”, “1000 v-bucks varje månad”, “1000 v-bucks varje vecka”, “25 battle pass-nivåer”, exklusiva kosmetiska föremål, tidigt åtkomst till nästa battle pass samt reor.

Om det här leder till något i slutändan är svårt att säga, men om jag tillåts spåna fritt så kommer det röra sig om ett lyxigare battle pass, för de spelare som vill spendera ännu mer pengar. Och det finns nog en hel del av dem.

Här är FireMonkeys tweet om Epic Games nya Fortnite-undersökning.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar