facebook_pixel
Empire of Sin släpps imorgon, kolla in tre överblickvideor

Empire of Sin släpps imorgon, kolla in tre överblickvideor

2020 har varit ett unikt år på många sätt, något som getts uttryck i det ovanligt fullsmockade lanseringsschemat i december. Cyberpunk 2077, Immortals Fenyx Rising och Medal of Honor: Above and Beyond släpps alla under årets sista skälvande månad, och imorgon väntar ännu en tungviktare.

Empire of Sin (försenades i februari) debuterar nämligen imorgon via Steam, där du för tillfället kan förhandsköpa spelet för 40 euro. Makarna Brenda och John Romero står för utvecklingen, och siktar på att leverera en hårdkokt gangsterupplevelse i förbudstidens USA, med lika delar turordningsbaserade strider, rollspelsmekanik och management-upplägg. Och det är just dessa tre huvudpelare som du kan bekanta dig med i den relativt färska videotrion här nedan, och om du inte har gjort det ännu så rekommenderar vi att du även läser vår feta artikel.

Här är de tre nya överblickvideorna om Empire of Sin.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar